Hygge
Spar penge på outlet messe

5 ting du bare skal tjekke ud på messe

At gå på outlet messe handler ikke kun om at spare en masse penge. Det handler naturligvis også om at hygge sig med modeshows, smagsprøver og med vennerne.

Som ung med få penge på lommen, kan du eksempelvis få glæde af at besøge en outlet messe, hvor du kan se og få:

  • Cykler til outletpriser
  • Modeshows
  • Fede modebrands, som ellers kan være svære at finde
  • Nye delikatesser
  • Opgradering af din ungdomsbolig eller lejlighed

Outlet messe i Herning

UngUnivers.dk har kontaktet Outletmessen i Herning, da messen ligger i et område med rigtig mange tøjproducenter og modebrands, for at høre, hvad denne messe kan tilbyde dig.

Normalt skal man gribe dybt i lommen for at købe kendte modebrands som Hugo Boss og Second Female, design fra Jacob Jensen og Stelton, cykler og lækre delikatesser, samt kendte kidsmærker som Molo og Danefæ. Men ikke på Outlet-Messen i MCH Messecenter Herning.

piger til outlet messe i herningDen sidste weekend i oktober (25.+26.) sker det. Omkring 160 udstillere i tre store messehaller, så det er den største outlet messe i Danmark.

"Der er op mod 80 procent at spare på hundredvis af kvalitetsbrands og kendte mærkevarer. Og det er ikke kun tøj, man kan shoppe amok i. Der er også interiør og møbler til boligen, sportsudstyr til blandt andet golf og årets skiferie – og i menscorner findes rigtig gode tilbud til især det mandlige publikum", udtaler projektleder Maja Kjær Juul, MCH.

Det er 12. gang, Outlet-Messen finder sted i MCH Messecenter Herning, og messen består af fem temaområder: Mode Bazaar med alle de kendte modebrands, Kids Zone med tøj og ting til børnene samt områderne Bolig & Interiør, Fritid & Livsstil og Sport & Mens Corner, der henvender sig specielt til mænd.

Outlet-Messen er åben lørdag 25. oktober fra kl. 10 til 17 og søndag 26. oktober fra kl. 10 til 16. Entréen er kr. 60 pr. person. Ved køb af en Early-Bird billet til kr. 100 kan man få adgang til Mode Bazaar lørdag fra kl. 09.

Du kan læse mere om Danmarks største outletmesse på outlet-messen.dk.

outlet messe i herning

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.