Hygge
Ting der får dig til at se lavere ud

Små piger er oftest ikke specielt kede af deres højde. At være en ”shorty” er nemlig de seneste år blevet uhyre populært, i hvert fald ifølge diverse poptekster. Men indimellem kan det alligevel være rart, ikke at ligne en decideret dværg, når man står på et gruppebillede. Derfor har vi her samlet en række råd, så du undgå at se endnu mindre ud.

Pige taenkerStil dig sammen med nogen på din egen højde

Hvis du skal med på et gruppebillede, så er det en rigtig god idé, at sætte dig ned, hvis du kan komme til det. Ellers kan det være en god idé, at stille dig sammen med nogen på din egen højde, hvis det er muligt.

Lad være med at stille dig for tæt på folk når du snakker med dem.

Jo tættere du stiller dig på folk, som er mere end et hoved højere end dig, jo mere skal de bukke sig, som om at du er et barn, de skal tale med. Derudover skal du også lægge hovedet bagover og ende med at få ondt i nakken. Derfor: tag lige et elefantskridt bagud.

Jakker og kjoler til over knæene

Alt løst tøj, som går til længere end knæene får dine ben til at ligne små sofastolper. I og med, at du ofte også skal tage flere skridt end dine venner, når du går ved siden af dem, vil det komme til at se rigtig skørt ud med kjoler og jakker som går til knæene.

For store tasker til små mennesker

Hvis du går rundt med en stor weekend taske frem for en lille clutch, så kommer du til at drukne bag din stofmonstrum. Derfor skal du prøve at begrænse dig til mindre tasker, når du skal ud, og hellere bære to små tasker, end én enkelt giganttaske.

Løstsiddende tøj gør dig lavere

Gå uden om baggy tøj når du ikke er så høj. Især på underdelen kan du risikere at se både bred ud mens tøjet vil slaske på dig. 

Læs også denne artikel om, hvordan du kan lave din egen ansigtsmaske.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.