Hygge
Unge iværksættere bag billet app

Står du for eller er deltager i planlægningen af den næste fest på skolen eller universitetet, så kan du her blive inspireret til en let billetløsning.

Unge iværksætter bag app´en Greenticket

4 unge gutter fra Aarhus har som mange andre unge iværksættere set et problem, som skulle løses via smartphone og en app. Her var det den lange kø ved indgangen til festerne på skolen, som føltes ulidelig lang, der gav inspiration til den nye app Greenticket. 

Her fortæller 3 ud af de 4 unge iværksættere om deres app:

Greenticket billet app er en let løsning

På deres website opretter du en event, eksempelvis studenterfest eller julefrokost. 

Festdeltagerne køber billetten online og får en QR-kode, som vises ved indgangen til festen. Som festarrangør har du ikke brug for en dyr scanner. Du bruger blot den Greenticket app´en til at scanne med. Så på rekordtid har festdeltagerne tjekket ind, og du slipper for de håbløse lange deltagerlister i papirformat.

Løsningen er miljøvenlig - derfor bruges ordet Green som en del af firmanavnet.

Efter festen kan du se statistik på salget herunder antal solgte billetter og omsætning.

Hvem bruger Greenticket app´en?

Ifølge Greenticket´s website, så bruges app´en på en lang række af de danske gymnasier, VIA university College, Aarhus Universitet og Dansk Boldspil Union. 

Det er gratis for annoncøren at bruge Greenticket, men festdeltagerne betaler en gebyr pr. købt billet.

De unge iværksættere bag Greenticket må derfor forventes at have fundet løsning på et problem, som godt kan vise sig at blive en god forretning, når man tænker på, hvor mange billetter der sælges til blot én fest på eksempelvis gymnasiet, handelsgymnasiet eller universitetet.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.