Hygge
Whatsapp messenger hvad er det?

Whatsapp er den mest udbredte chat-app i hele verden, og app´en er super let at bruge.

Derfor betalte Facebook et astronomisk beløb for Whatsapp i 2014, selvom Whatsapp kun har været på markedet nogle få år.

Whatsapp chat-app

Med Whatsapp kan du chatte med alle dine kontakter i din smartphone. Når du sender en besked, vil kan du se, hvornår din besked bliver læst.

Prøv at se, hvor let det er:

Chat apps vinder over sms

Kina, der er et af verdens største telefonimarkeder, bruger kineserne i vid udstrækningen chat tjenesten 'WeChat'. Japan bruger 'Line' og resten af verden bruger Whatsapp. 

Selv i Afrika, hvor Ebola viruskatastrofen breder sig, bruges Whatsapp ifølge Internation Business Times. I de mest angrebne områder hjælper Whatsapp afrikanerne med oplysning, så udbredelsen af Ebola virus minimeres.

Det er i øjnefallende, hvordan de nyeste sociale medier bliver brugt til oplysning og koordinering. Der er ingen tvivl om, at Twitter havde stor effekt på hastigheden det arabiske forår i 2010-2011.

Med Whatsapp kan du ikke blot sende tekstbeskeder, men også fotos og videoer.

Whatsapp og iMessage er langt billigere at bruge en traditionelle sms tjenester.

Derfor bliver der i dag sendt flere chatbeskeder end sms´er.

Bedste video chat apps

Ikke alle video chat apps virker til styresystemerne iOS og Android. Derud over kan der også være nogle enkle begrænsninger i forhold til, hvilken telefon du bruger.

Her får du en hurtig gennemgang af fordele og ulemper ved nogle af de mest kendte og udbredte video chat apps på markedet i øjeblikket:

  • Tango
  • BBM video
  • FaceTime
  • Skype
  • Snapchat

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.