Hygge
Hvad er slingshot?

Slingshot er Facebooks nye app

Slingshot er Facebooks konkurrent til Snapchat. I modsætning til Snapchat har Slingshot to nye og interessante features: 

  • Du kan ikke se dine venners beskeder, uden at du skriver en kommentar
  • I det øjeblik at du swiper en besked væk fra skærmen, er beskeden slettet

Facebook opnår derved en masse trafik ligesom ved den velkendte 'poke-funktion', hvor der er mulighed for at prikke hinanden i en uendelighed. Om det er hot eller not er naturligvis helt op til dig. I hvert fald er der her mulighed for at blive stærkt afhængig af en uendelig kæde af beskeder og fotos.

Det engelske Daily mail har lavet en fin beskrivelse af dine Slingshot muligheder, hvilket du kan se her.

I første omgang er det kun amerikanerne, der har adgang til Slingshot, men med Facebooks internationale strategi, bliver denne app hurtigt verdensomspændende. 

Slingshots mediestunt

Facebook er ikke de første til at bruge dette markedsføringstrick, men ikke desto mindre virkede deres mediestunt helt efter bogen.

Facebook kom til at lække en historie om deres nye Slingshot, for få timer senere at fortælle, at det desværre var en fejl at nyheden var sluppet ud. 

I den første hovsa besked nåede Facebook lige at fortælle de væsentligste forskelle på Snapchat og Slingshot, så nu kører mediemøllen i allerhøjeste gear. 

Så selvom et trick er gammelt, behøver tricket ikke være dårligt, så fra UngUnivers.dk skal lyde en high five til Facebooks markedføringsafdeling.

Facebook Paper

Slingshot kommer i et forår, hvor Facebook har mega travlt med at komme med nye sociale apps. I februar udkom Facebook Paper. I modsætning til Twitter, hvor tweets blot bliver listet, bliver du via Paper i højere grad guided igennem, hvorfor en nyhed er interessant for dig.

Facebook Paper fåes App Store.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.