Sundhed
Bliver du skør af sundhed?

Det er i dag blevet langt nemmere end tidligere at søge gode råd. Især om sundhed. Internettet bugner af ekspertviden som kun er få klik væk.

Vil du gerne tabe dig? Opbygge muskelmasse? Få en sixpack? Blive bedre til at løbe? Det tager få sekunder at have alverdens viden og erfaring for dine fødder. Så hvad venter du på?

boxing mand og kvindeVigtig viden – ligegyldig info

Problemet er, at det kan være svært at sortere i den tilgængelige viden, men også, at ikke al viden passer til alle personer.

Vi mennesker er (heldigvis!) født med vidt forskellige kroppe. Vi har forskellige kropstyper og vi vil også have en tendens til at forbrænde fødevarer lidt forskelligt. Nogle er eksempelvis rigtig gode til at bruge kulhydrater som brændstof og andre trives bedst med en fedtholdig kost uden særlig mange kulhydrater.

Det samme gælder motion. Nogle er født til at løbe og andre har muskelfibre der bedre egner sig til tunge styrkeløft. Det handler som oftest om at prøve lidt forskellige træningsformer af og finde hvad der passer bedst til din krop. Det får du mere du af i længden fremfor at presse din krop imod hvad den finder naturligt.

Husk at sundheden skal passe til dig, ikke omvendt!

Har du lige nu super travlt på arbejde og knaser det lidt med kæresten derhjemme? Så er det da egentlig ikke så underligt, at din slankekur gang på gang ryger i vasken? I hvert fald hvis du har et mål om dagligt at lave store salater med eksotiske ingredienser.

Måske var det bedre med et mål der var sat lavere, eksempelvis at gemme slik og søde sager kun til weekenden?

Når vi sætter barren lavere, får vi hurtigere succes. Livet kan ikke altid planlægges og hvis du har super travlt, bør sundheden være nem og overskuelig – ellers kører du sur i dine nye vaner og dropper dem. Det vil sandsynligvis ikke give blod på tanden, men i stedet en belastende og ganske unødvendig dårlig samvittighed!

Det er de sunde vaner der skal passe til dig, din krop og din livsstil, ikke omvendt. 

Læs  om sunde vaner der modvirker stress lige HER

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.