Sundhed
Slanketips til at tabe sig

En slankekur er ikke bare at træne mere og at spise salat. Det kommer i høj grad an på HVORDAN du træner, og HVILKEN mad, du putter i munden, og hvor LÆNGE du kan hænge i, der afgør, om du får et succesfuldt resultat. Kunne du tænke dig at smide et overflødigt kilo eller to? Så læs denne guide, til at finde den rigtige slankekur for dig.

Det er svært at tabe sig uden at ændre kost

Uanset hvor meget du slider og slæber i træningscenteret, kan du med lethed lægge de ekstra kalorier på tallerknen og ødelægge alt for dig selv om aftenen. Hvis du ikke er streng med kosten, vil du ikke flytte dig betydeligt i din kur.

Find nogle gode og varierende opskrifter og planlæg din kost for hele dage ad gangen, så du ikke skal improvisere og ”bruge viljestyrke” på at holde dig selv tilbage, men kan bruge dit fokus på, at nyde den mad der så er.

Du kan også vælge at kombinere din kostomlægning med køb af kosttilskud.

centimetermål målebånd om mavenDet vil aldrig blive nemmere at tabe dig end nu

I tyverne er vi stærkest, hurtigst, flottest og bedst til at forbrænde kalorier. I resten af dit liv vil din forbrænding gradvist at sænke sig, og du vil få sværere og sværere ved at tabe de overflødige kilo. Det er derfor vigtigt, at du kommer i gang nu, og får smidt kiloene og holdt vægten, så dette er dit nye udgangspunkt til resten af livet. 

En kur der hjælper

Det er vigtigt at du ikke hopper hovedkulds ud i en kur, fordi den har hjulpet din veninde, for det er bestemt ikke sikkert, at den vil kunne fungere for dig. Selvfølgelig vil du også kunne tabe dig lige så godt som din veninde, men det er ikke sikkert, at kuren passer til dit temperament.

Når du går på kur, er det vigtigt, at du finder en kost og træningsplan som passer ind i DIT liv - Kan du lide at træne først eller sidst på dagen? Er du til masser af ruccola eller mere til rødbede?

Det er derfor ikke nogen garanti, at dine veninders kur vil virke på dig i den forstand, at du vil kunne holde kuren ud, i mere end en uge, og så kan man nærmere betragte det som en kort udrensning end en egentlig livsstilsforandring.

Læs også Kom i gang med at træne, og find inspiration til fremtidens sjove træningsformer, hvis du mangler at forbrænde endnu flere kalorier.

Denne artikel om slanketips indeholder en reklame for kosttilskud.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.