At være ung
Ting du IKKE skal bruge din facebook til

Vi har alle sammen de typer af venner, som konstant poster irriterende ting. For at du ikke havner i vores no-go gruppe, så tjek din gøren og laden på Facebook og læs med, når vi giver dig listen over ting, som du IKKE skal bruge din Facebook til.

Facebook under loopFolk der blander sig i diskussioner på Facebook

Du må meget gerne læse folks ophidselse over hinanden, om en sofa som nogen havde fået gratis og derefter solgt vildt dyrt i den samme gruppe, og du må i særdeleshed gerne sætte dig med en stor skål popcorn til, mens du scroller igennem den ene mere latterlige kommentar (gerne fyldt med stavefejl og udråbstegn) efter den anden. Men lad for guds skyld være med at blande dig i de diskussioner som foregår på de sociale medier. Du flytter hverken holdninger eller udretter noget som helst andet, end at sprede dårlig stemning. 

Fackebook træningsopdateringer

Nej, nej og endnu mere NEJ! Det er så fint at du træner, men det gør alle andre altså også, og folk tænker altså overhovedet ikke, at du er ekstra nice, fordi du har været oppe klokken 5 og drikke agurkesmoothie. Når du har løbet et maraton eller gennemført en Ironman så lav en rigtig likehunter og så færdig med det. 

Sure opstød i statusopdateringerne

Kun dine allernærmeste venner vil have ondt af dig når du brokker dig over det dårlige vejr og den kedelige mandag der venter dig. Igen spreder det kun dårlig energi, og folk vil synes, at du er en brokrøv, ingen gider omgås en brokrøv. Det er også mandag og regnvejr for alle os andre. 

Dele reklamer på din væg

Der er NOK reklamer i newsfeeden, (prøv selv at scrolle en tur og tæl) og du behøver venligst men bestemt ikke, at fodre den med yderligere unødigt støj. Tip: Hvis du gerne vil deltage i en konkurrence, hvor du skal dele opslaget, så gør opslaget privat ved at trykke på den grå knap live ved siden af ”slå op” og indstil dit publikum til ”kun mig”.

Husk nu, at Facebook er dit ansigt udadtil så der er til gengæld en lang række ting, som du meget GERNE må bruge din facebook til:

- Lave inspirerende og kreative ting som kan inspirere alle os andre.
- Dele efterlysninger (hvis du begrænser det til det vigtigste, maks en gang eller to månedentligt).

- Lave sjove opdateringer, memes og jokes.

- Likehunters – de vigtigste store skridt i dit liv som ALLE vil unde dig.

- Lægge billeder op af alverdens ting og sager, billeder siger som bekendt mere end 1000 ord, og så er det en nem og rar måde for os andre at følge med i dit liv på.

Som en afsluttende bemærkning vil vi huske dig på, at dine digitale fodspor måske aldrig vil kunne slettes, så du bør tænke dig GRUNDIGT om, både i forhold til fremtidige forhold, venskaber og jobs. Læs også skal vi altid være online.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.