At være ung
Guide til at forstå piger

Hvad betyder det hvis din kæreste pludselig er helt stille, og hvornår kan du vide om hun er ked af det eller sur, og hvad skal du egentlig gøre når skaden er sket? Vi guider dig til at forstå din kæreste bedre, og til et bedre forhold til det kvindelige køn. 

blomterhjerte af rosenblade

Hvad betyder det når en pige er stille?

Et engelsk ordsprog siger ”A quiet man is usually thinking, a quiet woman is usually mad”, hvilket passer rigtig godt på de fleste situationer, hvor din ellers snaksagelige kæreste pludselig er HELT stille. Kvinder tænker og snakker på samme tid, mens mænd ofte er af færre ord, så hvis hun pludselig klapper i som en østers, kan du være 99,9% sikker på, at du har sagt eller gjort noget, som du godt kan trække i dig igen kammerat.

Hvis hun svarer kort for hovedet eller siger ”ikke noget” på en streng måde, når du spørger hvad der er galt, så ER der noget galt, og hun er med garanti vred over et eller andet, som DU har gjort (Vi kvinder indrømmer gerne, at det er en latterlig vane, vi har med at sige, at der ikke er noget galt, når der nu faktisk er det, men vi gør så altså heller ikke meget for at skjule det i kropssprog eller mimik, når vi siger det – det er måske en underbevist test af, om vores hankøn ikke kan afkode så åbenlyst et signal fra os, for hvis ikke, er han måske ikke den rette).

Hvis hun er vred over noget, der er sket på arbejdet eller sammen med veninderne, så er hun ikke bleg for at skælde højlydt ud, så snart hun træder ind ad døren, men pas på når din pige er stille, for det er en garanti for stilhed før stormen. Hun er en tikkende bombe, som kun bliver større af, at du prøver at ignorere hende. Gå til hende, og få sat ild til den lunte, så I kan komme videre!

Hvis en pige er ked af det

Hvis din kæreste er ked af det, vil hun i de fleste tilfælde ikke have noget i mod at vise dig det, fordi tristhed er en af de værste følelser en pige kan have i kroppen. Hun KAN faktisk slet ikke have det i kroppen; det skal ud i form af tårer eller snak. Et kram, trøst og fysisk berøring som DU tager initiativ til er noget af det bedste for en pige, der er ked af det.

Hvis du kan se, at hun er ked af det, så se at komme hende til undsætning, også selvom det er dig der har er skyld i det. Vi ved godt, at det er lettere sagt end gjort, men ikke desto mindre: Vær en mand! 

Spørg hende hellere én gang for meget end én gang for lidt:

Hvis du kommer til at sige noget, som du tror gør din kæreste sur, og hun tilfældigvis rejser sig i det samme og går, så spørg hellere din kæreste lige med det samme om hun er sur, for 9 ud af 10 gange vil hun grine og sige noget i retning af; ”nej overhovedet ikke skat” og sende dig et stort smil, fordi hun synes, det er sødt, at du tænker på hendes følelser. Hvis hun faktisk blev sur i situationen, så kan du få det reddet lige med det samme, så hun ikke går og bliver til den tidligere omtalte bombe.

Læs også artiklen: Kan utroskab accepteres?

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.