Sundhed
Sådan undgår du kærestedellen

Du har lige fået en dejlig kæreste, og alt er fryd og gammen. I hygger jer sammen...måske lidt for meget. For inden længe har du taget et par kilo på og har måske fået lidt ekstra på sidebenene. Du har fået en kærestedelle!

Det er helt normaltKærestepar står og hygger sig

Bare rolig, det er helt normalt, at man hygger sig lidt ekstra, når man lige har fået en kæreste. Turen går i biografen med dertilhørende popcorn og sodavand, på restaurant med lækker mad, eller måske hygger man lidt mere hjemme på sofaen med en bunke slik...

Man nyder hinanden ekstra meget i den første tid, og det skal der selvfølgelig være plads til. Alligevel kan det være træls at tage de ekstra kilo på, og så er det jo også muligt at hygge sig, uden at man bliver alt for usund.

Lav noget aktivt sammen

Hvem siger, at I kun kan hygge jer, når I sidder stille på en restaurant eller ligger derhjemme? Noget der både er godt for jeres aktivitetsniveau og jeres forhold er at lave aktive ting sammen.

Hvis formålet er at snakke og lære hinanden bedre at kende, kan I gå en lang tur sammen. Det giver en ekstra dimension, at I har noget at se på, samtidig med at I taler. I kan eventuelt gå en tur i et af de områder, hvor I er vokset op, eller et sted, der betyder meget for en af jer.

I kan også tage den lidt længere og aftale en date, hvor I tager ned og træner sammen, tager ud og bowler, står på ski i en indendørs skiarena... Mulighederne er uendelige, og nye oplevelser vil kun give jer muligheden for at lære hinanden at kende endnu bedre.Laks med kartofler og grønt

Find sunde alternativer til jeres ”comfort food”

I stedet for altid at gå ud at spise, kan I lave maden sammen derhjemme. Det er super hyggeligt at lave mad sammen, og I bestemmer præcis, hvad der kommer i. Udfordr hinanden til at lave den lækreste, sunde middag, find på nye opskrifter sammen eller imponér din udkårne med familiens hemmelige opskrift.

Selv snacks kan I lave sammen. Køb lækre jordbær, som I kan dyppe i smeltet, mørk chokolade, lav jeres egne ovn-chips, lav en lækker frugtsalat eller pop jeres egne popcorn.

Selv med små indsatser kan I skabe noget lækkert og anderledes, som jeres partner helt sikkert vil sætte mindst lige så stor pris på som en tur på restaurant eller en pose Haribo.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.