At være ung
Netdating og brugerbetaling

Netdating kan hurtigt blive dyrt, hvis du vælger det forkerte dating-site

Online dating-sites er efterhånden blevet et redskab, som rigtig mange danskere bruger til at finde deres ideelle partner. Både unge og ældre opretter i stigende grad profiler på nettet i et forsøg på at finde kærligheden, og udbuddet af forskellige dating-sites bliver kun større.

Mange af disse sites er med brugerbetaling, og jeg kan kun opfordre dig til at læse aftalevilkårene og medlemsbetingelserne ordentligt igennem, inden du godkender betalingen. Ellers kan din oplevelse med netdating hurtigt blive en dyr fornøjelse.

hjerte på bordHer har du 5 råd, du bør gennemgå, inden du laver din netdating-profil:

 

1. Læs altid aftalevilkårene!

Inden du bliver medlem, så er det af største vigtighed, at du læser alt det med småt. Det er så nemt bare lige at scrolle igennem medlemsbetingelserne uden at læse dem, men accepterer du dem, så hæfter du også for dem.

2. Vælg dit dating-site med omhu:

Tilmeld dig kun en side som åbenlyst informerer om bindingsperiode, pris og opsigelsesfrist. Det er detaljerne, der gør forskellen, og du skal vide, hvad det er du køber og forpligter dig til.

Hvis der er en prøveperiode, så vær opmærksom på hvor længe du er bundet af den aftale, du indgår. Det er vigtigt, at du undersøger, hvordan du melder dig ud af sitet igen, og hvor længe din bindingsperiode er. 

3. Gem kvittering og kopi af aftalen:

Hvis du gemmer en kopi, af den aftale du indgår, så kan du altid vende tilbage og se aftalevilkårene. Så kan der ikke være nogen tvivl om, hvad du har skrevet under på den dag, du valgte at tilmelde dig.

4. Hvem ejer rettighederne til dit profilbillede?

Undersøg om du, ved at indgå aftalen, opsiger rettighederne på de billeder, du uploader til sitet. Hvis du ikke får tjekket dette, og du er i den uheldige situation, at du rent faktisk afskriver dig rettighederne til dit profilbillede - så kan dating-sitet frit og gratis bruge det i deres markedsføring.

5. Tjek Trustpilot

Det er en god ide at læse brugeranmeldelser, inden du smider penge i din profil. Det er altid, uanset hvad du køber på nettet, en god ide at tjekke, hvad andre brugere har haft af oplevelser og erfaringer med det pågældende site.

Hvis du kender andre som netdater, så kan du jo høre dem om, hvilket site de benytter sig af. Brugeranmeldelser er altid måden frem, og hvis du så også kender personen, er der belæg for en troværdig en af slagsen.

Har du kendskab til et godt netdating-site?

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.