At være ung
Lektiehjælp online

Der findes adskillige lektiehjælpsservices på nettet til dig, som har brug for hjælp til lektierne på enten en ungdomsuddannelse eller i folkeskolen. 

pige studerer Har du brug for hjælp med lektierne? Så er der råd at hente i denne artikel, hvori jeg vil introducere dig for forskellige webportaler til lektiehjælp online.

Nogle har brugerbetaling, mens andre er gratis. Det er op til dig at beslutte hvilket site, der er den bedste løsning for dig. 

 

Online lektieservices med brugerbetaling:

Studybird.dk:

Dette er en lektiehjælpsservice til elever på gymnasier og handelsskoler. Sessionerne foregår over video/webcam, og disse kan genses efterfølgende, hvis man har brug for dette. Rådgiverne på Studybird er universitetsstuderende med minimum karakteren 10 på ungdomsuddannelserne i deres respektive fag, og man kan derfor forvente kvalificerede råd og vejledning. Prisen er 149kr for en 30 minutters session, og herefter kan man tilkøbe mere tid. Læs mere her.

Restudy.dk:

Disse tilbyder både online videoundervisning og lektiehjælp. Eleven bliver altså tilkoblet en digital klasse som supplement til lektiehjælpsfunktionen, hvor universitetsstuderende og lærere besvarer konkrete spørgsmål. Sitet er rette mod gymnasiale uddannelser og 7.-10.klasse i folkeskolen. Ved Restudy betaler man lige nu 199kr for fri adgang i 2 måneder, og ellers så koster et år 399kr. Læs mere her.

Mentordanmark.dk

Disse tilbyder lektiehjælp hjemme hos dig eller i et af MentorDanmarks lektierum, så der er ikke tale om egentlig online lektiehjælp. Alle underviserene er universitetsstuderene, og de gennemgår en omfattende screening inden ansættelsen. Særligt for MentorDanmark er at man uden merpris kan deltage i alt 3 personer til en session. Man kan højest komme til at betale 319kr i timen, dog i form af klippekort af 10, 20 eller 30 gange. Læs mere her.

Online lektieservices uden brugerbetaling:

Lektier-online.dk

Dette er en gratis lektiehjælpsservice til unge i folkeskolen i 6.-10. klasse. Man logger på websitet inden for åbningstiden, som er mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag mellem kl. 16-21. Her kan man få op til 30-45 minutters lektiehjælp, men hvis man har brug for mere, så må man stille sig i kø igen. Lektiehjælpen foregår over video/webcam, og man kan både skrive og snakke om lektierne. Projektet er støttet af Ministeriet for Børn og Undervisning. Læs mere her.

Studienet.dk

På Studienet får du ikke personlig lektiehjælpsvejledning, men du kan her finde inspiration og vejledning i form af analysemodeller og notatark til litterære analyser og modelbesvarelser. Sitet er rettet mod gymnasieelever, og disse kan her læse andre elevers opgaver til inspiration. Ikke til kopiering. Læs mere her.

Kender du til andre lektiehjælpsservices online? Så nævn dem endeligt i kommentarfeltet nedenfor.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.