At være ung
Personlige gaver med billeder

Findes der noget mere personligt og sjovt end at modtage en gave, hvor vi selv er en del af den? Næppe. Man kan i hvert fald ikke blive træt af at se på den, og vi er trods alt alle sammen hovedrollen i vores eget liv, så hvorfor ikke give dine venner og kære en gave til deres egotrip - Det er trods alt dig, der får kredit for det.

Her giver vi dig en række forslag til gaver med deres ansigter på.

julegaver under træSpillekort med billede på

Det er ganske nemt at finde en hjemmeside eller ti, som laver spillekort med billeder på – kortene er tilmed så billige, at man kan tage dem med som en sjov pakkelegsgave (Så sætter du selvfølgelig dit eget kønne fjæs på disse).

Øl med billede af ansigt på

Man kan ikke decideret købe øl med eget print på, men med en printer, en saks og noget papir kan du genskabe et særdeles vellignende mærkat som du med lidt snilde kan klistre på ølflaskerne til farmand. Det skal selvfølgelig være specialøl, og billedet af ham, kan du vælge at lægge et brunligt filter henover inden du printer dem, så de får samme rustikke look som flaskerne.

Find inspiration til billederne online

Online kan du finde stribevis af hjemmesider, hvor man kan få alt fra kagedåser over dækkeservietter til mussemåtter med fotografier på, så det er blot at sætte sig ned, og komme i gang med at gennemse de mange muligheder. Alternativt (og mere originalt) kunne du selv finde på en god idé og herefter finde mulighederne online for, at få sat et billede på.

Gå hele vejen med billederne

Hvis du virkelig vil gøre det godt, kan du vælge at samle en masse af dine forældres gamle elektroniske billeder, som de aldrig får fremkaldt (og derfor heller ikke får set på mere), og få sat dem ind i en billedbog, som du kan købe for ganske få hundrede kroner online. Du kan også samle billeder fra begivenheder – for eksempel fra deres sølvbryllup eller en ferie de har været på, og lav små søde bøger, som de kan vise frem. Der er flere fordele ved dette: For det første er alle de kedelige udsigts- og eller bordopdækningsbilleder sorteret fra og for det andet får man set billederne på en hel anden måde, når man sidder med dem i en bog i stedet for i et program.

Læs også: Ideer til julegaver 

 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.