At være ung
Mit tag på ”Far-kroppen”

Christian Steensgaard Damm sad sammen med gutterne og hygge-filosoferede en dag efter en omgang fitnesstræning. De kom frem til en spændende pointe.

Gutterne og jeg havde været ude at træne leg-day. Vi satte os ude på græsplænen med et par øl på kollegiet, og fik en god snak om det fænomen der har været meget oppe i medierne på det sidste. Vi diskuterede lidt frem og tilbage, og vi nåede frem til en lidt sjov konklusion.

Sundhed og fitness

I dagens Danmark, er der en meget stor fokus på sundhed og fitness. Personligt har jeg et sjovt forhold til det, for helt op til en alder af 14 år, havde jeg et BMI på 32 – mobning, dårligt selvværd, pjæk, hele skidtet. Dette er efterhånden mange løbe- og byture siden, og jeg er til dags dato 20 år, træner 4 gange om ugen, og har aldrig været sundere i mit liv. Man kan sige jeg næsten har lavet en ”Longbottom”, som kendt fra Harry Potter serien, hvor skuespilleren Mathew Lewis gik fra at være en buttet lille knægt, til en veldefineret attraktiv mand. Det er nemlig min oplevelse, fra mobbet ung dreng til veldefineret mand, der gør, at jeg finder dette emne så fascinerende.

Hvilken betydning har det for parforholdet?

Hvis man skal definere det perfekte parforhold, bliver der næsten nødt til at være en form for balance. De fleste mennesker ville sige, at der altid ville være én eller anden form for leder i forholdet. En person med højere selvværd, bedre udseende eller bare et mere positivt syn på livet. Det skaber en balance, og det jeg er bare de første ting, jeg kommer i tanke om. Men der er én ting, som jeg mener, der mere vigtig end de andre. Det er selvtillid.

Selvtillid

mand med selvtillid kysser pigeSelvtillid. Det er en sgu en spøjs ting. Jeg har været i begge ender af det, og det har lært mig den mest vigtige ting i verden.
Forestil dig vi er ude i byen, du sidder og får en øl med dine venner på en lun sommereftermiddag. Du ser en flot dansk pige i en lækker sommerkjole, flot figur, fantastisk ansigt og fænomenale øjne. Hun sidder bare og beder om at blive snakket med. Op til hende, kommer en fyr som hoppet ud af solariet, med de største biceps, og de mindste ben du nogensinde har set. Han har tydeligvis sprunget leg-day over, og har aldrig trænet andet en arme skuldre og bryst, for at score damer i byen.

Han går op til hende og fyrer et par dårlige pickup-lines af: ”Hey er din røv fra McDonalds for I’m Lovin’ It!”. Den virker sgu ikke så godt, så ud af øjenkrogen, kommer der en helt almindelig fyr med nutidens frisure, kort i siderne, svunget tilbage med lidt voks, små love-handles og en nice skjorte. Fyren med far-kroppen går bare over og taler med hende, som en person. Han er bare interesseret i den bog hun læser, og spørger ind til hvad hun går og laver for tiden og smider en god joke. Han får sgu hendes nummer og ender på en date med hende senere på ugen.

Gør dig selv spændende

Drengene og jeg, kom frem til den konklusion, at, om du træner eller ikke træner, det er for det meste lige meget, hvis du går efter en helt almindelig, smuk, dansk pige – de er ikke så overfladiske når det kommer til stykket. Selvtillid får dig meget længere end de største overarme i verden. Den person du kommer til at være mest sammen med hele dit liv, er dig. Så hellere gøre dig selv spændende! Om det så er i form af gains i træningscenteret eller bare rå selvtillid bestemmer man selv.
Man kan næsten sige, hvis man har begge, så er man far-lig for damerne! 

Læs mere om, hvad du kan gøre, for at få succes med kærligheden i hverdagen.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.