At være ung
Unge tjener millioner

Unge tjener millioner på kendama

2 gutter i starten af 20-erne, Philip Eldridge og Thorkild May, udnyttede en backpacker tur til Asien til et fabriksbesøg i Japan. Her blev de enige om, at kendama var et genialt stykke legetøj af importere og markedsføre i Danmark.

Det startede i det små, men blev hurtigt en succes, efter Philip og Thorkild begyndte at lave kendama konkurrencer i Danmark. Det hele handler om et lille stykke legetøj, som du holder i den ene hånd.

Omsætningen har allerede passeret 5 millioner, og hvem ved, hvor højt de 2 himmelstormende gutter kan få omsætningen og indtjeningen til at stige?

Hvad er kendama?

Kendama er et stykke legetøj, hvis oprindelse ligger mere end 200 år tilbage, og kommer fra Japan. Legetøjet hed dengang 'jitsugetsu ball' , I dag kendes spillet som kendama, hvor 'ken' er sværdet, du holder i hånden, og 'tama' er kuglen, som sværdet skal arbejde med. 

Du kan læse mere på kromkendama.com

10 kendama tricks for nybegyndere

Efter sigende kan du lave mere end 30.000 tricks med legetøjet. Mindre kan naturligvis også gøre det. Her kan du se de første 10 lette tricks. Nogle vil sikkert sige, det er svært, men kan du lide at lære tricks, så vil det være sjovt at prøve.

Har du problemer med at få disse tricks lært, så prøv at gå lidt ned i knæene, så går det meget lettere.

Der findes et utal af hits i legekategorien. Eksempelvis: Hackysack og Mini cube blot for at nævne et par stykker.

Vi omgiver os også med fede gadgets, så der kan du også finde inspiration, hvis du drømmer om at starte dit eget firma. Se eksempelvis: Gadgets du bare må eje.

Det handler om at turde, selv om man er ung, og investere sine sparepenge. Prøv eksempelvis at læse, hvad Casper Blom gjorde, da han var blot 13 år: start som ung iværksætter.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.