Flytte hjemmefra
Ingen Reklamer – tak!

Postkassen er aldrig tom, for du når kun lige at tømme den før, at nogen fylder den igen. Reklamerne bliver aldrig læst, de fylder bare! Læs med, og find en løsning på problemet.

 

Robinsonlisten

Ønsker du ikke at modtage telefonopkald, breve eller reklametryksager i postkassen, så kan du blive opskrevet på ”Robinsonlisten”. Denne liste er opkaldt efter den fiktive øboer Robinson Crusoe, og den er til alle de husstande, som ikke ønsker adresserede salgsreklamer og telefonopkald. Det er gratis at tilmelde sig, og det hele foregår på Borger.dk.

Hvordan registreres jeg på Robinsonlisten?

en to treDu finder simpelthen siden Beskyttelse mod Direkte Markedsføring på Borger.dk, og du bliver her guidet igennem processen. Husk at have dit NemID klar. Hvis du ikke ønsker at benytte Borger.dk, så kan du også kontakte Borgerservice i din bopælskommune. Du skal regne med, at det tager 3 måneder, før at din registrering bliver synlig i CPR-registret.

På trods af at du bliver skrevet på Robinsonlisten, så må analyseinstitutter og godgørende foreninger stadig kontakte dig. Hvis du ønsker at frabede dig dette også, så skal du kontakte de enkelte organisationer. Bor i flere på samme adresse, så skal i alle skrives på Robinsonlisten, hvis i ønsker at frabede jer reklamerne, for denne form for registrering er personlig.

Reklamer – Nej tak!

Du kan også vælge at kontakte PostDanmark, hvis du er træt af reklamerne og ugeaviserne. Disse tilbyder to muligheder for frameldelse af reklamer, og begge repræsenteres gennem et klistermærke, som du får tilsendt til din postkasse. Tilmeldingen til ordningen er gældende for hele husstanden, så du skal kun tilmeldes en gang.

  • ”Reklamer – Nej tak” er klistermærket til dig, der ønsker fx lokale ugeaviser og telefonbøger, men ikke adresseløse forsendelser fra fx dagligvarer butikker.
  • Hvis du heller ikke ønsker de lokale ugeaviser og telefonbøgerne, så kan du få tilsendt et ”Reklamer og gratis aviser – Nej tak”-klistermærke.

Hvordan til- og framelder jeg reklamer hos PostDanmark?

På PostDanmarks hjemmeside finder du en gratis, til-og afmeldingsblanket, som sendes digitalt. Du skal være opmærksom på, at der kan gå 2 uger, før at reklamestrømmen ophører, og det er vigtigt, at du sætter klistermærket på postkassen.   Du vil opleve at politiske partier, staten, kirken og almen samfundsmæssig information fra fx vandværket stadig har ret til at smide materiale i din postkasse på trods af klistermærket.

Nejtak+

Bor du lige ved siden af Netto og ønsker derfor at holde dig opdateret på lige præcis deres tilbud? Det er muligt at udvælge enkelte reklamer i stedet for at afmelde alle reklamer. Nejtak+ er en service, du kan tilmelde dig online, og du kan her vælge præcis, hvilke reklamer du ønsker at modtage i din postkasse. Det er gratis at tilmelde sig, og man binder sig ikke mere end, at man kan framelde sig igen.

Hvordan tilmelder jeg mig Nejtak+?

Du finder deres hjemmeside og indtaster så dit postnummer for at få overblik over de tilgængelige tilbudsaviser i dit område. Her vælger du de tilbudsaviser fra, som du ikke ønsker, og så indtaster du til sidst din adresse og email. Et klistermærke vil blive tilsendt din postadresse, og det er vigtigt, at du får det klistret på postkassen. Efter ca. 4 uger kan du regne med modtage Nejtak+reklamepakker, som passer dine behov.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.