Hygge
Brug din weekend bedre

Vi har næsten alle sammen ekstremt travlt i hverdagene med et program, der er stoppet op til randen fra tidlig morgen til sen aften, og vores eneste frirum med plads til impulshandlinger ligger efterhånden skemalagt i weekenderne, hvor vores forsømte familiebesøg så alligevel ofte klemmer sig på.

Vi har samlet en række ting, som du måske skulle sætte tid af til i de kommende weekender – små ting som vi gør alt for sjældent, men som kan give os det pusterum og genopfyldning, som vi faktisk har brug for. 

Brug weekenden med en ansigtsmaske og et magasin

En ansigtsmaske er en af definitionerne på velvære, afslapning og wellness. Hvis du ikke vil gå planken helt ud, med agurkeskiver på øjnene og beroligende musik i baggrunden, så sæt dig med et blad eller en kryds og tværs og slap af med dig selv og din krop.

Se også denne artikel om, hvordan du kan lave din helt egen hjemmelavede, sunde og billige ansigtsmaske

Weekenden med DIY projekter

I weekenden har du tid til at fordybe dig i et DIY projekt. Alt hvad der er hjemmelavet er ikke nødvendigvis smukt eller funktionelt, men det er så hyggeligt at lave. Et godt eksempel er de runde stearin-platter, som man lavede som barn ud af stearinlys, der blev dryppet ned i en tallerken med vand -smukke? Langt fra. Funtionælle? Overhovedet ikke. Sjove at lave? I den grad.

Selvom du nu er voksen, kan det være vildt hyggeligt, hvis du har en sød (og lidt skør) ven eller kæreste, som du kan hygge dig med, mens i gør det. Alene det at skabe har en meget stimulerende effekt for os mennesker. Se også denne liste over DIY projekter, som du kan lave derhjemme.

Weekend-hjemmebag

Der er intet over, og intet ved siden af en helt frisk, lun, hjemmebagt bolle! Hjemmebag har vi alt for sjældent tid til i hverdagen, og tiden i køkkenet kan bruges til at lade tankerne vandre, uden støj, mobiler og udefrakommende stimuli. Stil dig med din opskrift og din dej og hyg dig imens du glæder både dig selv og dine eventuelle gæster. 

Ideer til weekenden

Hvis du i løbet af ugens løb kommer på noget, som du har lyst til at lave, men ikke føler at du har tid til, så skriv det ned, og sæt tid af til det i den kommende weekend, så du får det gjort, og ikke går og sukker efter det. Det er vigtigt, at du respekterer dig selv, i den forstand, at du får det gjort, som du har lyst til. Vi lever kun én gang, så pas og plej dig selv og dine behov en gang imellem. God weekend.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.