Hygge
Julen er hjerternes og promillernes højtid

Tag med Mads til julefrokost

Mads skal til en festlig julefrokost. Mads drikker snaps og spiser sild, som er 2 gourmet-katastrofer på én gang. Festen bliver dog hurtig sjovere. 'Drengene fra Angora' virker som perfekt baggrundsstøj til Mads' umådelig smukt klingende sangstemme, og Mads får lyst til at danse, selvom han ikke har det, der ligner rytme i kroppen. Vi har det, åååh åååh, så dejligt åh åh åh. 

Mads er stadig i super duper topform. Der er ingen smalle steder i Bredgade. Mads har lige fået løn, og giver en taxi til sine aller bedste venner i hele verden - hvor Mads dog elsker dem - og de elsker Mads. Giver knuzer til alle han kender og ikke kender. Hey der er kolde juleøl til kun 25 kr - perfekt, skål. Juhu, tju hej hvor det går. Shots, og så en tur ud på dansegulvet igen. Ved ikke hvad klokken er, hvor pengene er, og gassen er ved af fise ud af en forrygende festlig aften. 

Hvordan kommer jeg hjem? Hey, jeg gav en taxi ned i byen, hvem betaler nu? Tænker Mads. Nå, pis, ingen har penge - hvem kan køre? Fedt, Jannick er en guttermand - han kører. Min allerbedste ven. Im so happy. Hold k, hvor Sofie er for lækker. Hey, der kommer Emelie og Josefine. Vil I med? Rasmus og jeg kører nu.

Kæft, hvor Emilie og Josefine er nogle party killers. De tog Rasmus bilnøgler og gav ham et kys på kinden - hvorfor scorer Rasmus altid, og jeg gør ikke? Tænker Mads.

Lort, nu må jeg gå hjem. Fatter ikke en skid. Vil hjem og sove.

 

Har du et stort julehjerte?

Der pyntes op til jul i disse dage med masser af hjerter. Men det største og flotteste hjerte sidder du med, hvis du vil gøre en forskel.

Har du et stort hjerte, så hjælper du dine kammerater godt i mål efter en god julefrokost. Det er ikke kun Mads, der har brug for et sødt smil, en best body snak eller hvad der nu skal til. Mads vil i morgen finde ud af, at du er hans aller bedste ven. 

Vis Mads denne video, så ved Mads, hvad det vil sige at køre med en promille på 2.0

Skål - og tak fordi du vil hjælpe din ven i nøden.

Del denne artikel - og vis allerede nu, at du har et stort julehjerte.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.