Hygge
Naturlige skønhedsprodukter

Du behøver ikke bruge hele din månedsløn, hvis du gerne vil føle dig smuk og lækker.

Mange reklamer forsøger ellers ganske ihærdigt at overbevise dig, kære forbruger, om at du har brug for rigtig mange fantastiske skønhedsprodukter til din hud, dit hår og dine negle. Men hvorfor ikke ty til moder natur, før du køber dig fattig?

ansigtsmaske

Honning giver bløde efterårslæber

Åbner du dine køkkenskabe, eller går du en tur i din lokale helsekost, vil du finde et stort udvalg af varer, du måske ikke lige troede, kunne bruges til andet end madlavning.

Honning er et godt eksempel på et produkt, der har mange anvendelsesmuligheder.

Udover at smage ret så lækkert (og derfor være perfekt som naturlig sødme i dine hjemmebagte kager), så er honning også naturligt blødgørende.

Hvis dine læber begynder at bære præg af efteråret, hvor kulden kommer snigende, så kan du derfor godt vente med at investere i den dyreste læbepomade.

Smør et tykt lag honning (eller kokosolie) på dine læber og lad det sidde et par minutter.

Du ser muligvis lidt fjollet ud, men det blødgør dine læber på fineste vis, så du kan være kysseklar igen på ingen tid.

Lav din egen ansigtsmaske derhjemme

Det giver bare en helt særlig følelse af friskhed, når man lægger an ansigtsmaske. Den følelse kan du heldigvis opnå hjemme i stuen!

Mange produkter lover ellers guld og grønne skove, men hudens basale behov for at blive renset, eksfolieret og fugtet, kan grundlæggende opfyldes af billigere og mere jordnære sager.

Har du problemer med din hud, er det naturligvis en anden sag, og du bør overveje at kontakte en dermatolog.

Er du blot på udkig efter en omgang rens og fugt, så kan du lave din egen ansigtsmaske derhjemme.

Du kan eksempelvis blande en god oliven eller kokosolie, samt grove saltkorn og eventuelt et par dråber citronsaft. Det tager ikke mere end et par minutter og koster max 75 kr, hvis du ikke har en olie på lager. 

De grove saltkorn vil rense hudens døde hudceller, og olien fugter din hud, samtidig med at citronsaften giver  en følelse af friskhed, som er meget behagelig efter, at masken er vasket af. 

Du kan jo altid invitere dine veninder på en hyggeaften, hvor i alle medbringer frisk frugt, kolde juice og diverse olier/cremer, så i kan hygge jer med agurkskiver på øjnene, honning på læberne og olie på huden. 

Det behøver ikke være dyrt hverken at hygge sig eller at føle sig skøn!

Vil du forkæle dig selv endnu mere? Find inspiration til lækre (og sunde) desserter lige HER 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.