Hygge
Racistisk Dansk Lakrids - siger svenskerne

Haribos 'Skipper Mix'  beskyldes for racisme

Så er de her igen, de politisk korrekte svenskere. Vi elsker vores kære naboer, men helt ærligt, nu går I igen, i for små sko. Det sidst nye er, at svenskerne i medierne farer i flint over, den i Danmark folkekære slikblanding fra Haribo, der hedder 'Skipper Mix'. 

Slikblandingen indeholder motiver som kringler, sutter og så Inka-masker. Ja du læste rigtigt, vi taler om, at Inka-maskerne støder svenskerne fordi, at maskerne skønnes at være racistiske og stereotype. 

Hvis vi følger svenskernes tankegang, så går der ikke længe, før vi ikke må spise:

  • Lakridspiber: det kan forbindes med rygning.
  • Klovne-is: klovne kan forbindes med at være til grin, og uh tænk, hvis vi spiste en is, der ligner et menneske. Det vil jo være kanibalisme!
  • Gummi-sutter: børn skal jo have bryst fra den kærlige og overskudsagtige mor, der ikke bruger den billige kommercielle nødhjælp i form af en sut. Uh ha, nej det kan vi da ikke.

Inspireret af denne Haribo reklame, tyder alt på, at vi nu skal på jagt efter og hamstre Skipper Mix, hvis vi vil have den originale slikblanding - og det er uden at få en dårlig smag i munden over at spise afrikanske sorte masker.

Det er svært at få luft

I mere end én forstand er det ikke til at få luft.

I Sverige må det være svært at få luft med al den politiske korrekthed, og I Danmark er det svært at få luft i den mavekrampende latter, som svenskernes reaktion har givet os.

Hvis man vil være så super korrekt i Sverige, hvorfor er snus med smagstilsætning så stadig tilladt? Snus er et tobaksprodukt!

Man kan vist roligt sige, at ordsproget om at 'du skal først feje for egen dør', gælder for dette latterlige angreb på vores Skipper Mix. Kære svenskere. Før I blander jer i vores Skipper Mix, så få lige ryddet op på egen hjemmebane først.

Hvad synes du?

Er Inka-maskerne racistiske og skal fjernes hurtigst muligt fra Skipper Mix slikblandingen, eller er det et vanvittigt angreb fra vores broderland Sverige? 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.