Hygge
Spild din tid rigtigt på nettet – vol. 2

Drop Facebook. Der er mange andre og bedre måder at spilde din tid online.

Hvor mange gange tjekker du Facebook og Instagram om dagen? 10 gange? 40 gange? Hold straks op med det, for du ved jo godt, at dine venner ikke opdaterer så ofte. Hvis du skal spilde din tid på nettet, så gælder det om at finde de rigtige steder, hvor der rent faktisk sker noget nyt. Og det skal helst også være enten sjovt, originalt eller på anden vis iøjefaldende.

Bored Panda

Dette site er min personlige favorit fordi, at man her dagligt bliver introduceret for alverdens atypiske ideer, designs og interessante mennesker. Og dyr. Og alt muligt andet. Bored Panda er altid opdateret med nye indlæg fordi, at de kunstneriske folk selv må tilføje indhold. Indholdet administreres dog af en redaktion så det holder stilen. Bored Panda er et nyhedsside, men med et personligt og kunstnerisk præg.

Eksempel: En mand har brugt 8.024 post-its til at dekorere væggene på sit arbejde med superhelte.

Digg

Digg er et site, som bringer alle de mest omtalte nyheder på nettet, og ligesom med Bored Panda kan du her regne med at lære noget nyt. Der findes rigtig meget støj og uinteressant indhold på nettet, men Digg sorterer alt dette fra og leverer kun de gode historier. Digg er derfor endnu et utraditionelt nyhedssite, som du bør kende til.

Eksempel: Ostens afgørende betydning for udviklingen af den vestlige civilisation.

Rokokoposten

Denne er fuld af løgn og så alligevel ikke. Rokokoposten er et satirisk nyhedssite, som har leveret falske nyheder siden 2010, og du kan her få et godt grin med på vejen. Nyhederne tager udgangspunkt i relevant samfundskritik, og Rokokoposten står ikke tilbage for at sige tingene, som de er. Eller som de ikke er?

Eksempel: Ateister raser over tegning af ingenting

Andre lignende sites, som du også bør tjekke ud

Hvordan finder man sjove ting på nettet?

Så, alle disse sites jeg nu har introduceret dig for publicerer variationer af skæve nyheder. Hvis du ikke finder nyheder interessante, men er mere til spas, spil og memes, så er der også svar at hente hos Ungunivers, men ikke i denne artikel. Læs i stedet artiklen Spild din tid rigtigt på nettet - vol. 1.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.