Hygge
Bacon - Årets pakkelegsgave

Hvem er ikke vild med bacon? Det lækre, sprøde og velsmagende bacon er et hit blandt danskerne. Ja, det kan vel nærmest snart kategoriseres som nationalret? Vi har her fundet 9 ting, som med garanti vil falde i god smag blandt baconelskere og vil være et hit som pakkelegsgave. Nederst på siden finder du også inspiration til, hvordan du bedst muligt pynter dit juletræ med bacon!

Se de 9 lækre ting med baconsmag her:

Bacon til tænderne

Bacon er godt til tænderne! Aargh... Det kan jeg nok ikke bilde dig ind, men derfor er smagen stadigvæk fantastisk, så hvorfor ikke lave tandpasta, tandstikker og tandtråd med baconsmag? Det er da logik for burhøns. Smagen af grønstager og andet vegetabilsk stads fortrænges let af den himmelske smag af bacon.

Find det her: Tandpasta  -  Tandstikker  -  Tandtråd
Tandpasta med baconsmagBacon er sundt for tænderneTandtraad med baconsmag

 

Baconguf

Smagen af bacon kan få langt de fleste til at svæve på en lyserød sky. Derfor kan man også undre sig over, hvorfor det kun er bacon, der smager af bacon? Det er det heldigvis heller ikke kun. Du kan nemlig både få Jelly Beans med baconsmag, bacon mintpastiller, bacon karameller og baconnaise (mayonnaise med baconsmag). Lækkert, ikke?

Find det her: Bacon Jelly Beans  -  Bacon mintpastiller  -  Bacon karameller  -  Baconnaise
De ikoniske Jelly Beans med baconsmag Mintpastiller med baconsmagKarameller der smager af baconMayonnaise med smag af bacon

 

Spred den himmelske duft af baconSpred duften af bacon!

Selv længe efter du har stegt bacon, kan den himmelske duft hænge tungt i næseborene. Hvorfor ikke forlænge denne duft ved at købe en duftfrisker, der kan hænge i bilen, på kontoret eller i soveværelset? Mulighederne er mange!

Find den her!

 

Pak dine julegaver ind i bacon gavepapir

Pak dine gaver ind i bacon

Hvorfor ikke pakke dine julegaver ind i bacon? Garanti for den mest appetitvækkende gave under juletræet!

Find det her!

 

Pynt dit træ med bacon

Ja, hvorfor ikke? Når der alligevel er bacongaver svøbt i bacongavepapir under juletræet, hvorfor så ikke pynte selve træket med bacon og andre gode sager? Se med her:

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.