At være ung
Nyt socialt medie til unge

Dit nye profilbillede har fået sin første kommentar.

Du klikker spændt ind på Facebook, men ser til din skræk, at det er din velmenende tante, der har været den første til at kommentere på, hvor fin du er med den nye frisure.

selfie

Et nyt medie til unge

Der findes mange sociale medier i dag.

Der udvikles dermed også konstant nye hjemmesider og apps, der skal forsøge at tilgodese det tilsyneladende umættelige behov for kontakt og kommunikation, som især unge har i dag.

Men hvor går de unge hen, når alle fra deres familie også begynder at bruge de sociale medier, som de også selv bruger?

Alderen hvor man begynder at anvende digitale kommunikationsformer rykkes hele tiden længere ned, så det er ikke længere kun unge eller teenagere, der gerne vil tale med hinanden online.

De såkaldte ’pre-teens’ vil også være med, og de er kritiske forbrugere, så nye medier skal kunne tilbyde noget godt, hvis de skal fange de unge. 

Et nyt socialt medie, som specifikt henvender sig til de helt unge, har for nyligt set dagens lys, 

Musical.ly er et socialt medie, og det tyder på, at det er et medie, der er kommet for at blive.

De  unge brugere har nemlig allerede taget rigtig godt imod det nye medie, viser indledende interviews og stikprøve-spørgerunder.

Hvad går det nye sociale medie ud på?

Musical.ly er en  app, hvor du kan sende korte videoer til dine venner, mens du mimer til små sange eller brudstykker af morsomme lydklip.

Det er en underholdende og uforpligtende måde at opretholde kontakten med dine klassekammerater, og det er samtidig et kreativt rum for tidsfordriv, som opfylder flere behov på én gang.

Der er allerede gået sport blandt de unge i, at lave de sjoveste og mest underholdende små klips, som kan gemmes og deles efterfølgende.

Du kan altså både dele dine musikalske udskejelser blot med dine nærmeste, men også dele det bredere, hvis du føler, du har lavet et rigtig sjovt klip.

Fremtiden lader dermed til at være rykket forbi medier, der udelukkende er tekst og billeder, da flere nu satser på levende billeder med lyd.

Er du mon afhængig af sociale medier? Læs med HER

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.