At være ung
Pak den perfekte kuffert

Du ville egentlig helst have hele din garderobe med på sommerferie, men det bliver bare en anelse tungt (for ikke at nævne virkelig dyrt), hvis du skal rejse med halvdelen af din lejlighed under armen.

Men hvad skal du så gøre? Du vil jo gerne se lækker ud på alle de feriebilleder, du skal ned og tage fra den hvide sandstrand, det pulserende byliv eller de bjergtagende landskaber, du skal klatre i.

At pakke den perfekte kuffert er en kunst at lære, men det kan læres. Det kræver nogle forberedelser, der nok tager lidt af din sparsomme tid, som du hellere vil bruge på at researche de gode barer på din feriedestination, men det kan godt betale sig i længden.lufthavn pige venter

Find de rigtige kufferter og tasker

Det første du skal gøre, er naturligvis at anskaffe dig en ordentlig kuffert. Du kommer  ikke ret lang med en tung og besværlig taske, der ikke kan indeholde særlig meget.

Investerer du i en god, rummelig og velindrettet kuffert, kan du spare både tid og penge i det lange løb ved at pakke smartere, når du skal rejse næste gang.

En god rejsekuffert vejer ikke ret meget i sig selv, men kan rumme nok til at den præcis rammer de typiske tilladte kilo, som en kuffert må veje.

Tag en dag ud af kalenderen, lav research på nettet ved at læse anmeldelser og smut ned i dine lokaler butikker for at få en snak med ekspedienterne. De kender sortimentet bedre end dig, så stol på deres faglige viden, når du vælger din næste kuffert.

Der er mange modeller, så det kan tage lidt tid at finde den rette både bagagekuffert og håndbagagetaske, men de bliver til gengæld dine nye trofaste rejsemakkere, der gør livet bare dét nemmere på farten, så du har mere tid til at spise god mad i udlandet.

En håndbagage må som tommelfingerregel veje ca 5 kg og skal ikke være for stor, men samtidig rummelig og let at bære i lufthavnen, så smid dine æstetiske forventninger en tur ud af vinduet og vælg for søren en rygsæk!

Bliv bedre til at pakke dine sager

Det er ikke kun den rette kuffert, men også hvordan du pakker den, der har betydning for, hvor meget du ender med at få med på ferien.

Der er små tips, der kan få selv den mindste kuffert til at føles som et godstog. Hvis du eksempelvis ruller dine bluser, køber skjorter, der ikke skal stryges, ruller dine sokker og underbukser ned i dine sko og begrænser toiletsagerne, har du allerede mere plads.

Det kan sjældent svare sig at medbringe mange daglige toiletsager, der kan købes i de fleste lande. Skal du have din yndlingsbalsam med, er det typisk dyrt at købe rejsestørrelser, så køb nogle tomme mindre beholdere, som du selv kan hælde lidt balsam eller øjenmakeupfjerner ned i.

Husk også altid at tjekke rejseselskabets specifikke regler, der kan variere meget både i forhold til vægt af kuffert og håndbagage, men også størrelse. Det bliver nemlig hurtigt en dyr fornøjelse, hvis du i lufthavnen skal betale for overvægt.

Vil du gerne prøve at rejse alene? Læs mere om dét at rejse ud i verden alene lige HER

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.