At være ung
Vil du gerne på en eventyrlig rejse?

#reklame, #adventureheart

Din rejse starter her

Vil du gerne på din livs rejse, så starter det hele her. Her får du et væld at oplevelser, møder andre unge og kulturer, og så vil du formentlig også opleve, at du gennemgår en personlig og positiv udvikling.

Caroline havde en tur til Ecuador & Galapagos, og hun fortæller:

”Jeg havde lyst til at opleve i en ny verden, møde nye ansigter og få nye perspektiver. I årene efter gymnasiet, hvor hele verden stod åben, og jeg var fri, fik jeg øjenåbneren i Ecuador og på Galapagosøerne. Jeg så en verden, jeg kun havde set på TV. Landskabet er ubeskriveligt smukt og eventyrligt med barske, vulkanske øer. Det er vanskeligt at sætte ord på, hvor flot det er, når man står der i virkeligheden. Det er så smukt. For mig var det en drømmerealisering”.

”Min rejse gjorde, at jeg udviklede mig personligt. Det bliver du nødt til, når du rejser med mennesker i 12 uger, du aldrig før har mødt. Skal jeg koge min personlighedsudvikling ned til én begivenhed, så skal det være mit swingjump fra en bro i den ecuadorianske by Bañas. Jeg kan stadig mærke adrenalinen og den sejrsrus, jeg fik i hele min krop. Det var så fedt! Min rejse med Adventure Heart fantastiske sammensatte program gjorde, at jeg kom rundt i landenes afkroge kulturelt og naturmæssigt, og at jeg oplevede en verden, få turister gør”. siger Caroline, læser kandidat i Geologi på KU.

En anden pige havde også en fantastisk rejse, som gik til det sydlige Afrika. Charlotte er rigtig glad: ”Jeg har altid været betaget af Afrikas savanne. På et dyreprojekt i Sydafrika kom jeg helt tæt på dyrene. Min rejse var ønsket om nye oplevelser og fornyet energi, inden jeg skulle starte på universitetet; at mit Afrika-ophold kom til at have markant betydning for mit studievalg, ser jeg stadig kun som et kæmpe privilegium”, og fortsætter:

”På en jeep safari kørte vi langt ud i den afrikanske bush for at overnatte. Det var bålene, som guiderne holdt i gang hele natten, som holdt de vilde dyr på afstand. Jeg har aldrig været længere væk fra civilisationen, og derfor var stjernebilledet klart og detaljeret, som aldrig set før. Det blev kun forstyrret af hyænernes latter og løvernes brøl fra de omkringliggende krat. Så der lå vi og lyttede til alle dyrenes lyde. Det var 'vildt' i ordets egentlig forstand, og det var ekstremt livsbekræftende. Jeg troede engang, jeg skulle være dyrelæge. Min Afrika-tur overbeviste mig om noget andet. Jeg skal være biolog med speciale i Afrika, og den beslutning kan jeg takke Adventure Heart for.” siger Charlotte, der læser sin kandidat i Biologi på KU.

Og så er der Jesper, som udnyttede sit sabbatår helt perfekt: "Min sabbatårrejse gjorde mig mere voksen. Jeg var konstant afhængig af min egen selvdisciplin og resten af rejseholdet sætter deres lid til min deltagelse. Herhjemme bliver det noteret af lærerne hvis man kommer for sent andre lande har helt andre tidsnormer. Men samtidig skal du klare dig selv, der er ingen, der venter,” udtaler Jesper

”Når jeg sommetider sidder presset over et pensum, så tænker jeg mig tilbage… Rejserne giver nogle ekstremt unikke oplevelser i nuet; paragliding, bungyjumping, ziplining, vandreture i junglen og vanvittige bjergbestigninger. Men minderne fra de her oplevelser rejser jo med i den mentale rygsæk resten af livet, og de kan bruges konstruktivt i mange sammenhænge. Du udfordrer dig selv fagligt og personligt. Dine grænser testes og din dømmekraft afprøves. Du finder ud af, hvad du rummer og hvad du virkelig er i stand til.

På Bali udførte jeg frivilligt arbejde i en måned, hvor jeg gik op og ned af ludfattige børn, der var taknemmelige over, at jeg bare var der. Det er noget andet end herhjemme, der skal nok mere til at være taknemmelig… Jeg vil til en hver tid anbefale en eventyrrejse med min rejsearrangør” fastslår Jesper, der studerer Filosofi på KU.

What´s next?

For at finde ud af, hvor i verden du kan komme hen, så kan det være en stor fordel for dig at kontakte Adventure Heart, der er en dansk virksomhed med mere end 30 års erfaring, som rejsearrangør.

Adventure Heart

Adventure programmerne er sammensat således, at du får alle mulige oplevelser i forskellige lande: Rundrejse, seværdigheder og natur, kulturindsigt, lokalbefolkning, sprog, gastronomi, adventure aktiviteter, mange former af personlig udvikling - og måske vil du prøve at være frivillig på et projekt med børn eller dyr.

Afhængig af hvilken rejseform du ønsker rejses i større eller mindre grupper eller måske individuelt sammen med andre unge og altid i trygge rammer af håndplukkede lokale partnere for at gøre oplevelserne autentiske og samtidig bidrage og støtte op om lokalsamfundet.

Du bliver styrket personligt og får indsigt, kendskab og sammenligningsgrundlag til god brug på dit studie og måske i dit kommende job i en international fremtid i vores globaliserede verden.

Så det er let - Kontakt Adventure Heart via dette link

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.