Flytte hjemmefra
Hjælp jeg har ikke plads nok

Bor du på kollegie, club-værelse eller er du blot ved at rive håret af hovedet fordi, der er alt for lidt plads i din lejlighed?

Før du bliver helt skaldet, så er her nogle idéer til, hvad du kan gøre:

1) Brug en foldemadras

En foldmadras er ca 185x90 cm og kan knække 2 steder, så der er 3 dele, der hænger sammen. Det smarte er, at de 3 dele kan stables ovenpå hinanden, så det udgør underlaget til et bord, eller til at sidde på, som en puf. 

Lægger man 2 dele ovenpå hinanden og skubber disse hen til væggen, med den 3. side opad væggen, som ryglæn, har du en fin stol. 

Med andre ord: En seng, et bord, en puf og en stol. Alt i én. Er set i Bilka og Netto, når der køres tilbudskampagner.

2) Brug skydeskinner

Skydeskinner kan bruges til døre, borde og andre pladskrævende ting. En dør tænker du, den åbner jo bare op og i. Ja, det er rigtig, men pladsen du bruger, når du åbner en dør er cirka 1 m2. Brug i stedet skydedøre, hvis det kan lade sig gøre. Pas på, at du ikke laver dit lejemål om, uden at du har sikret dig, at det er ok i forhold til din lejekontrakt.

Hvis du bruger skydeskinner på et bord, vil du eksempelvis kunne skubbe bordet hen over den tilhørende bænk, så du får ekstra 2 m2, når du ikke bruger bordet.

Løsningen kan du se på denne video efter 3:40 minutter:

3) Kombi-løsninger

Hvis du tager i IKEA eller en genbrugsforretning, så vil du med lidt kreativitet finde ud af, hvordan nogle ting har mere end én måde at blive brugt på. 

Til inspiration kan du se denne video.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.