Hygge
Fra Disney-star til twerking-star

Den kendte Miley Cyrus fra Disney Channel, går fra Hanna Montana til en selvstændig twerkende ung dame.

Fra ende til anden

Miley Cyrus som næsten alle børn har fulgt på Disney Channel og hver fredag i Disney sjov, har igennem den seneste tid ændret sig fra et dydsmønster som næsten alle børn så op til- til en selvtilfreds ung dame. Der er meget delte meninger om hendes udvikling, mest på grund af hendes manglende blufærdighed. Hun er gået fra at være børnenes superstar til at være et ungdoms idol, som teenagerne falder i svim over.

MTV undersøger sagen

I dokumentar filmen ”Miley: The Movement”, ser man flere interviews med Miley Cyrus og hendes crew. Miley fortæller at  hele denne forandring er en del af en stor plan som er udtænkt af hende og hendes folk. Mileys  ønske med overgangen er, at det ikke bare skal være et nyt album- nej, hun vil tage verden med storm, og det må man sandelig sige at hun har. Miley klippede sit hår kort og farvede det blondt, fik ny stil og mødtes med en hel flok producerer og massere af kendte navne som Will.I.Am, Britney Spears og Mike Will som er producer. We Cant Stop var den første nye single der udkom fra albummet ”Bangerz”. Miley Cyrus fortæller i dokumentaren, at hun var utrolig spændt, da det var det første produkt af hendes udfoldning.

Hvor er grænsen?

Kæmpe debatter kører uafbrudt på de sociale netværk som Twitter og Facebook, nogle kan lide hende og andre kan ikke.  Nogle af hendes følgere forguder hende, mens andre fortæller deres meninger om hvorvidt de slet ikke kan lide hende på grund af den nye stil. Nogle folk har skrevet til hendes billeder, at hun er et dårligt forbillede for hendes tidligere fans. Miley Cyrus nævner i Miley: The Movement, at hun havde håbet på en forståelse fra hendes fans, da de bør følge og støtte hende i hendes forandring. Hun nævner i flere interviews ”I don’t exactly know what my sound’s gonna be”, men det ved vi vist alle sammen nu. Mike Will fortæller i et interview, at grunden til Mileys forandring simpelt er på grund af hendes barndom med Billy Ray Cyrus, altså ordret ”A bi-product of America”. Angående Billy Ray og Tish Cyrus har mange af Mileys fan undret sig over hvor henne i hele denne forandring de har været, Tish nævner at de har været lige ved siden af hende og støttet hende i alt, samt rådgivet hende.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.