Hygge
Hvordan du overlever en dobbeltdate

Dine hænder er svedige, sommerfuglene sværmer i maven, og du har en kæmpe tøjkrise. Du skal nemlig på din første date… med et andet par.

En dobbeltdate kan (måske) være dobbelt så sjov som en date mellem dig og din kæreste. Men uanset om du og din kæreste skal ses med et par, som I kender godt i forvejen, eller hvor kun nogle af parterne kender hinanden, er der nogle udfordringer, du kan møde undervejs. Men hvordan sikrer du, at de ringer til dig igen efter daten?

Tag hensyn

Måske elsker du og din partner asiatisk mad, men det er ikke sikkert, jeres ”dates” er vilde med rå fisk og kolde ris indpakket i tang. Så tag hensyn til jeres ”dates” og hør, hvor de godt kunne tænke sig at tage hen på jeres date. Dette gælder også, hvis I f.eks. er to  venner el. veninder, der skal ud med jeres kærester. Det er ikke sikkert fyrene er fyr og flamme efter at se en chick-flick i biografen. Så undgå at drukne jeres partneres begejstring og find en anden film end Titanic.
 

Overvej hvilken slags date, I vil på

Skal I have en afslappet aften, hvor I drikker nogle øl og ser en film? Eller skal I ud og spise på restaurant med vin og femretters menu? Mulighederne er mange, og én af dem er naturligvis også at kombinere det afslappede med det mere formelle. Bare sørg for I alle er enige om, hvilken slags date I går ind til, så du og din kæreste ikke dukker op i gallatøj til en Netflix aften.

Pas på prisen

Du og din kæreste kender sikkert hinandens budget – men det er ikke sikkert, I kender forholdene i det andet pars pengepung. Så inden I beslutter jer for, at I skal ud og drikke drinks på byens bedste (og dyreste) bar eller spise jer mætte på en Michelin-restaurant, så hør jeres dobbeltdate ad, om priserne er i orden med dem.
 

Mundhuggeri og tungeslaskere

Gem de hede kys til når I er alene – ganske vist er jeres ”dates” måske ikke sarte sjæle, men ingen har lyst til at se to sugemaller på nært hold.

Det samme gælder skænderier: Hvis der opstår spændinger mellem jer, så gå hen et privat sted for at snakke. Hvis I opdager, at I ikke kan komme uden om dårlige vibes og et stort skænderi, så er det bedre at slutte daten for tidligt end for sent (hvor I allerede er begyndt at råbe og kaste med møbler).

Hvis det andet par derimod begynder at skændes, så giv dem lidt privatliv og hiv din kæreste med op til baren for at få en drink (den kan I få brug for).

Blomsterhjerte


Husk at I er en firkløver

I sidste ende, så sørg for at ingen føler sig udenfor. Det gælder både det par, du og din kæreste er på date med – men også, hvis det er dig og din ven, der er på date med jeres kærester.

Held og lykke med dobbeltdaten!
 

Er du single, men leder efter kærligheden (så du også kan komme ud og dobbeltdate)? Så kan du overveje at slå et smut forbi Tinder - læs mere her.

 

 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.