Hygge
Facebook fylder 10 år

Facebook har rund fødselsdag

Så er det 10 år siden at Facebook gik online. Meget er sagt og skrevet om Facebook, og måske har du også set filmen The social network.

Som det fremgår af filmen har der været uenighed om, hvem der fik ideen, men vinderen er Mark Zuckerberg, der udviklede konceptet, da Mark læste på Harvard.

I dag har Facebook vokset sig til verdens største sociale netværk. Firmaet Facebook Inc er på den amerikanske teknologibørs Nasdaq, og Facebook er på ligefod med Google med til at sætte den politiske agenda i Kina og andre lande.

Kineserne har ikke adgang til Facebook, men de har et andet socialt medie, hvor der deles mange fotos. Så det kan sammenlignes lidt med Instagram.

pige ser tvEt liv uden Facebook

Hvordan ville dit liv se ud uden Facebok? Ville du miste 100 gode venner? Vil du ked være af ikke at kunne vise, hvad der interesserer dig og vise fotos af, hvad du laver lige nu?

Det er selvfølgelig en utopi at sige, at vi ikke har sociale medier i morgen, men nogle unge har prøvet at slukke for Facebook i en hel uge eller en hel måned. Det kunne være rigtig sjovt at høre fra dig, hvis du har prøvet det. Skriv blot til os på UngUnivers redaktionen, så vil vi gerne interviewe dig.

C-level kendiser

Er du blot kendt på Facebook, eller har du noget fagligt at tilbyde? Det er det store spørgsmål, der skiller A og C-kendisser. Musikere, kendte stylister såsom Dennis Knudsen, og sportsstjerner er alle A-level kendiser. De er langtidsholdbare, men dog ikke længere end deres sidste kamp eller performance. 

Og så er der the wannabees. De personer der gerne vil være kendte, men ikke har ret meget at byde på. Det kan være De unge mødre, Paradise hotel, Big brother. No offense. De har deres reality berettigelse, men A-level kendisser bliver de meget sjældent. Ej heller Chilli Klaus.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.