Hygge
One Direction billetter

Nåede du heller ikke at få en One Direction billet i første omgang? Frygt ej. Du kan nå det endnu!

Knustes dit hjerte også helt og aldeles, da du fandt ud af, at du ikke nåede at få billetter til One Directions koncerter i Danmark i juni til næste år? De to koncerter, der finder sted i Parken i København d. 16. og 17. juni 2014, var så eftertragtede at billetterne rent ud sagt blev revet væk. Arrangørerne har valgt at tage skeen i den anden hånd, så de kan sørge for, at færrest mulige fans skuffede må blive hjemme på disse to aftener, af den simple grund, at der ikke var billetter nok til, at også de kunne få sig bare så meget som en enkelt billet.

Der er ekstra billetsalg på 10.000 billetter flere end først planlagt

I første omgang var det meningen, at der kun skulle sættes én runde af billetter til salg til One Direction koncerterne, der afholdes i sommeren 2014, næste gang One Direction kommer til Danmark. Men imod, hvad der først var tiltænkt, bliver den øverste tribune i Parken nu også åbnet til den sidste af de to koncerter, dvs. koncerten d. 17. juni. Derfor kan der nu komme 10.000 flere koncertgængere og One Direction-fans ind denne aften, for at se koncerten. Dette ekstra billetsalg giver dig muligheden for at få fingrene i en billet til koncerten med One Direction d. 17. juni 2014 i Parken. Ja, det lyder rimelig vildt, når det bliver sagt på denne måde, ikke?

Du skal være hurtig på aftrækkeren

Dette ekstra billetsalg til koncerten d. 17. juni er allerede i gang, og har været det siden d. 21. oktober. Så du skal altså ikke vente hjemme i stolen i en evighed mens du venter på at beslutte dig endeligt for, om du har lyst til at tilbringe denne aften i Parken. Men på den anden side, hvad er der også at fundere over? Nej, vel? Hvis du også inderst inde ved, at dét at opleve One Direction live i Parken vil blive et øjeblik, der kommer til at præge dig, og et minde, som du aldrig igen vil glemme, så er det simpelthen bare om at få samlet venindeflokken under armene og sammen få bestilt nogle billetter, så der kan blive lagt i kakkelovnen til jeres – måske – største fælles oplevelse hidtil. Det er vidst overflødigt at sige, at du og dine veninder vil få en god aften.

Tøseskrål, pigehvin og tårer

En ting, der er lovning på til enhver One Direction koncert er tøseskrål, pigehvin og tårer. Publikum har til disse koncerter følelserne siddende helt uden på tøjet idet de er så tæt placerede på deres idoler, og kan se dem performe live lige foran sig. Folk har stimlet sig op og gjort sig klar til en kæmpe aften, og der er en stemning helt uden lige. Byen vil hele dagen op til være præget af, at One Direction er til stede, og nattelivet efter koncerten vil være helt unikt.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.