Hygge
Justin Bieber - kitch eller hot?

Justin Bieber, Youtube-fænomenet som alle har en holdning til. Det er lykkedes denne unge fyr at blive verdensberømt, kendt i hver eneste verdensdel på hele kloden, ved at starte med at lægge en video op på Youtube. I denne video sang han, og med sin stemme smeltede han pigehjerter verden over. Nu turnerer han verden over, og er blevet til en af de rigeste teenagere i nogensinde i verdenshistorien.

Men er han kitch eller hot?

Der er relativ bred enighed om, at Justin Bieber mere eller mindre udgør det, der må være at betragte som et musikalsk geni. Sådan omtales han i hvert fald både af fans, men også af eksperterne inden for den musiske branche.

Hvad der dog er langt mere omdiskuteret, end lige hans musikalske talent, er elementer såsom hans væremåde og hans udseende. På dette område kan verdensborgerne dog ikke komme til enighed.

En gruppe af mennesker er fuldstændig tossede med hans udseende, og den 33-årige mandlige Justin Bieber fan, Toby Sheldon, er endda gået så langt som til at få plastic operationer, så han kunne komme til at ligne sit store idol, Justin Bieber.

Til dette formål har han brugt ca. fem år af sit liv og et beløb af pengene på sin konto, der svarer til 600.000 danske kroner. Toby Sheldon er, ligesom Justin Bieber, selv sangskriver, og arbejder inden for denne branche. Han havde på et tidspunkt en konstant frygt for at komme til at se ældre ud, men hans plastic operationer inspireret af Justin Biebers Baby-face look, har gjort, at han nu heldigvis endelig er overkommet denne frygt.

Som sagt, er det ikke blot Justin Biebers udseende, men også hans væremåde, som er omdiskuteret.

Nogle mennesker, er af den overbevisning, at Justin Bieber opfører sig lidt for meget som en stjerne i forhold til, hvad hans unge alder tillader ham at gøre. Justin er blot 19 år gammel, og har allerede en stor karriere kørende. Han har mange folk omkring sig, som blandt andet hjælper ham med at håndtere berømmelsen og hans offentlige image. Disse folk tæller blandt andre de kendte personligheder Usher og Braun og Biebers bodyguard Kenny. Det siges, at Bieber op til diverse koncerter opfører sig meget snobbet overfor de oftest tusindvis af fans, der møder op foran hotellet han skal overnatte på i forbindelse med hans optræden og ophold et givent sted i verden.

Der er tydeligvis blandede meninger om Bieber. Det er svært at komme med noget entydigt svar på, om han er kitch eller hot, så lad os lade det konkrete spørgsmål stå ubesvaret hen, og i stedet spørge dig: Hvad er Justin Bieber for dig? Synes du, at han har fået for meget taletid i medierne, og er blevet til en opblæst karikatur af en ung stjerne, eller kan du bare slet ikke få nok af at tænke på ham uanset om du prøver at slå ham ud af hovedet? Er han, i dine øjne, kitch, eller er han hot? 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.