Hygge
League of Legends - spillet alle taler om

Reklamebaseret indhold.

Dette DOTA (Defense of The Ancients fra Warcraft 3)-inspireret spil, produceret af Riot Games, har nu eksisteret i 4 år og kan være stolt af nu at kalde sig det mest spillede spil i verden. Det har taget Esports (Electronic Sports) til helt nye højder, hvor man på professionelt plan kan betragte sin gaming som et fuldtidsjob med løn derefter inkluderet. Der bliver afholdt professionelle turneringer stort set overalt i verden, og med præmiepuljer så store som op til 5 millioner.

Spillet handler i bund og grund om at indtage modstandernes base med sit hold, og smadre den såkaldte ”Nexus”. Med dette sagt, kan det måske lyde en anelse trivielt, men i virkeligheden er dette spil på utroligt mange måder både fantastisk og spektakulært.

Uden for spillet er man i et slags metagame, hvor man øger sit summonerniveau, efter man har spillet kampe. I takt med at man øger summonerniveauet, åbner man op for nye muligheder i spillet. Hvis man vil spillet Ranked games, kræver det et summonerniveau på 30, som er det maximale niveau. Herudover bliver der også undervejs åbnet op for ekstra summonerspells, masteries og runer, som forbedrer ens champion i spillet.

Inden man starter sit spil, skal man vælge sin karakter, som skal kæmpe i arenaen. Et hold kan bestå af 5 eller 3 spillere, alt efter hvilken arena man vælger at kæmpe i. Ens karakter har både styrker og svagheder, så det er derfor vigtigt at vide hvilke forskellige muligheder eller spells man har. Man har 4 spells man kan benytte sig af. Derudover 2 såkaldte summoner spells, som man vælger inden man går i gang.

Karakterende i spillet er balanceret efter hvilken rolle, de skal spille i kampen, men det er typisk noget man lærer efterhånden jo mere man spiller. Desuden er der efterhånden over 100 karakterer at vælge imellem, så mon ikke der er rig mulighed for at finde en ”champion” efter netop din smag.

Spillet er i sig selv ekstremt nybegyndervenligt, med gode tutorials som kan sætte dig 100% ind i spillets mekanismer.
Riot Games sørger på en rigtig god måde for, at spillet hele tiden er i konstant udvikling. Der kommer nye ”champions” ca. en gang om måneden og spillets ingame-mekanismer bliver forbedret og er med til at sørge for, at spillere får den bedste oplevelse muligt.

Alt i alt er dette et spil, som alle kan sætte sig ned og spille og have timevis af sjov, om man er alene eller sammen med sine venner.

Jeg vil give spillet 9/10 stjerner, da spillet appellerer til stort set alle. Jeg kender næsten ingen der ikke har stiftet kendskab med spillet. Derudover har League of Legends været en stor faktor (hvis ikke den største hidtil) til at skabe bevidsthed omkring Electronic Sports og bragt gaming ind i mainstream samfundet.

Se Cinematic trailer:

Spiller du allerede LOL, og er en dygtig gamer, så kan du ansøge om at blive esport influencer via Loggershut 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.