Sundhed
5 fede løbesko på udsalg - til manden, der vil i form i det nye år!

Spar hundredvis af kroner ved at købe dine nye løbesko på januarudsalg. Vi har her fundet 5 par super fede løbesko, som enhver løbeentutiast må tage et nærmere kig på.

Spar mange penge på fede loebesko fra New BalanceDen sexede - New Balance Speed

Her har vi fundet en af de fedeste New Balance løbesko på udsalg til 749 kr. - en besparelse på 351 kr. fra tidligere 1.100 kr. En letvægtssko i et super fedt design.

Tilbudspris: 749 kr.
Kan købes på: BilligSport24.dk

 

 

Lotto Zenith II - Billigere loebesko er svaere at findeDen enormt billige - Lotto Zenith II

Billigere fås det ikke - hvis man altså ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Her får du en italiensk kvalitets løbesko til en latterlig lav pris - nemlig 159,88 kr. Det er med en besparelse på 50%!

Tilbudspris: 159,88 kr.
Kan købes på: 
SmartSport

 

 

Spar mange penge på super fede ASICS loebeskoDen hårdføre - ASICS Gel-Forte 2E

ASICS laver nogle af markedets fedeste løbesko. Her har vi fundet en af deres topmodeller - Gel-Forte 2E - i et super lækkert og neutralt design på januarudsalg - nedsat fra 1.595 kr. til 1.115 kr. - altså en besparelse på 480 kr.

Tilbudspris: 1.115 kr.
Kan købes på: Sportamore

 

 

Koeb Nike Free Run 5.0+ på tilbudDen iøjnefaldende - Nike Free Run 5.0+

En af de fedeste løbesko fra Nike er nu på udsalg til halv pris! Nike Free Run 5.0+ er super let og har en åndbar overflade, der gør det til en løbesko i verdensklasse - derudover er det jo også altid rart at kunne blive set i det mørke, danske vintervejr. Vi har fundet den til intet mindre end halv pris! Længe leve januarudsalg!

Tilbudspris: 449,88 kr.
Kan købes på: SmartSport

 

Loebesko på tilbud fra ReebokDen komfortable - Reebok Sublite Duo

En super fed letvægtsløbesko til billige penge. Reebok's Dual-Density SubLite Foam-teknologi gør skoen til en af de mest komfortable på markedet - men uden, at der gås på kompromis med støtte, stabilitet eller kvalitet. Den er på tilbud til halv pris og kan derfor blivet din for 399,88 kr. - nedsat fra 799,75 kr.

Tilbudspris: 399,88 kr.
Kan købes på: SmartSport

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.