At være ung
Smuk som du er

Flere og flere unge bliver hver dag påvirket af alle de skønhedsidealer, som vi får smidt i hovedet uanset hvor vi kigger hen.

Tusindevis af unge kvinder som mænd, bruger timevis foran spejlet og tusindevis af kroner i et forsøg på at gøre sig bemærket. Hvorfor ikke være smuk som du er? Hvorfor gå så meget op i hvad andre folk synes?

Jeg siger ikke, at du skal vælte ud af sengen hver morgen med morgenhår, dårlig ånde og pletter på dit tøj.

Men er det virkeligt nødvendigt, at bruge tusindevis af kroner på dyre smarte produkter, plastikoperationer og dyre brands? Alt dette bare for at ”være med på moden”? Har vi ikke andet at bruge vores tid og penge på?

Hvad er reality og hvad er TV?

 Alt for mange unge i dag påvirkes af de skønhedsidealer medier og rollemodeller sætter op for os. Hvor er det ærgerligt! Jeg tror slet ikke, at det er sundt for nogen af os. Mange unge pådrager sig dårligt selvværd eller livsstilssygedomme, helt uden grund. Fordi de ikke føler at de kan leve op til det forskruede billede omverden har skabt omkring os af, hvordan man skal gøre og se ud.

Ser man bare på alle de smarte kendisser bag facaden, når de ikke er stadset op til den helt store guldmedalje på TV, er de jo også bare helt almindelige mennesker, der ligner os andre.

Selvfølgelig kan vi alle sammen godt lide at gøre lidt ekstra ud af sig selv inden en fræk date, eller 

en tur i byen med vennerne, men hvorfor overdrive? Jeg er hverken selv klædt som en vagabond eller lugter af sved frem for parfume.

Jeg har da også selv en ny smart telefon og skriver på en fin computer. Det skal der da også være plads til. Det ærgrer mig bare helt ind under huden, når unge drenge som piger bliver nærmest helt besat af, hvordan de tager sig ud og ikke engang kan bevæge sig uden for en dør som de er født fra naturen side. Eller bare ikke kan leve uden den nyeste smarteste telefon.

Naturlig skønhed

Det gyser i mig når smukke mænd og kvinder ikke kan se det smukke i dem selv. Elsk dig som du er?! Tyk eller tynd, stor eller lille der er fordele og ulemper ved os alle sammen - Ingen er perfekt.

Har du lidt ekstra på sidebenene så tøjet sidder lidt for stramt, eller mangler du lidt så det ikke vil sidde helt til?  Er det tilfældet, så er jeg sikker på, at din numse er dejligt rund, eller at du har en flot mave, eller at dine øjne eller smil er fantastisk!

Jeg er ikke komplet modstander af alle ”skønheds”operationer,  jeg kan godt forstå at nogle vælger det, jeg synes bare at det er alt for mange som gør det og alt for få som kan se hvor smukke de egentligt er skabt. Tro på dig selv og på at du er skøn som du er. Ingen er perfekte.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.