Sundhed
Bare fordi du kan

Lykken er… En afslappende eftermiddag med veninderne på Baresso. Du har muligheden for at slå hjernen fra for lektier du burde læse, fremtiden du burde have styr på eller arbejdet der fylder og i stedet få styr på verdenssituationen. Følelsen der opnås fra koppen med Chaicino i, føles som et varmt tæppe der omfavner dig, og stille og roligt kan du få skuldrene ned på plads og bare være dig.

Lykken er… knap så lykkelig, når den Chaicino på omkring 200 kalorier så skal af igen.

Mange snakker i dag om fitnesscentre, løbetøj, sportapps, og hvordan andres eller rettere ens egene forventninger til hvordan éns krop skal se ud.

Træning er dog ikke kun ment til dårlig samvittighed, men også til at styrke éns indre og ydre. For mange er træning ikke en pligt, det er blevet en del af éns livsstil. Vi går mere og mere op i at passe på os selv, og derfor også vores krop.

Der er efterhånden mange forskellige typer der træner i de diverse motionscentre, og dette kan både påvirke positivt og negativt på at træne i et center. Nogle træner for at blive set, mens andre træner og håber på ikke at blive set.

Til de dage hvor træningscentrets maskiner eller hold ikke lokker, og du bare gerne vil slå hjernen fra, findes der efterhånden masser af lækkert løbetøj og gadgets til en perfekt løbetur, uden det behøver at koste hele ens su eller løn. Løb får dine endorfiner op at ringe og giver et kæmpe boost. Med lækkert musik i dine ører og din sport App Endomondo eller en anden, startet som motivation, er du klar til at forkæle dig selv med en løbetur.

Du kan lave dine ruter på Iform.dk eller spontant følge din mavefornemmelse, og derefter se på din sport App, hvor lang ruten var.

Du behøver heller ikke have lavet en musikliste selv, for via Radioplay.dk kan du få forskellige musikstationer, der er lavet til netop træning og løb.

Uden at stole blindt på de forskellige apps og hjemmesider der fortæller dit kalorieforbrænding, er det dog en god motivationsfaktor. Der skal selvfølgelig tages forbehold for vind og vejr, hvor meget du presser dig selv og din muskelmasse.

Ifølge Endomondo som kvinde med en vægt på 69 kilo, en højde på 1,71 meter, nye smarte løbebukser og god musik, kan du forbrænde 200 kalorier på cirka 16 minutter, og så er den Chai væk på cirka 2,5 kilometer.

Der kan dog også komme dage, hvor du trænger til at blive rørt, men du er bare ikke er i humør til det, så kan du i stedet have sex med en lækkermås, hvor du selvfølgelig ikke kun ligger på ryggen. Hvis du har sex i 60 minutter, kan du forbrænde omkring 200 kalorier. Dette er flere kalorier, end hvis du vælger at gå en tur i en time.

Men det er helt op til dig og dit humør.

Bare fordi du kan.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.